knjigovodstvena agencija Fedra d.o.o.

O Nama

Računovodstvo - FEDRA DOO

FEDRA DOO je porodična računovodstvena kompanija, kompanija koja se razvila od male Agencije za pružanje usluga iz oblasti računovodstva.  U toku svih tih godina sopstvenog rada i razvoja stekla je poverenje velikog broja klijenata.

FEDRA DOO već 30 godina uspešno posluje na domaćem tržištu. Za to vreme postali smo vodeće privredno društvo u oblastima ljudskih resursa, računovodstva i poreskog konsaltinga. Naše pretežne delatnosti su:

računovodstvene usluge

poresko savetovanje i zakonodavstvo

– pružanje usluga iz oblasti ljudskih resursa.

FEDRA DOO ima glavni cilj, i sa tim ciljem je i osnovana, a to je da klijentima omogući da svoju energiju i ideje usmere na prave stvari. Sve poslove vezane za početak vašeg poslovanja, adekvatnu informacionu, računovodstvenu podršku, kao i svu podršku potrebnu za osnivanje firme. Kroz rad i dugogodišnje stručno usavršavanje, iskustvo u radu sa kompanijama u raznim sferama poslovanja daje nam za pravo da pričamo o dugogodišnjem iskustvu. Kao imperativ smo postavili zadovoljstvo klijenata, i tako svakom našem klijentu pristupamo sa maksimalnom pažnjom.

Menadžeri i investitori moraju shvatiti da su računovodstveni brojevi početak, a ne kraj procene poslovanja.

Warren Buffett

Svaku uspešnu kompaniju čini njen tim. Naša računovodstvena kompanija nije izuzetak. Naš tim računovođa čine vredni, stručni i odgovorni ljudi. Oni su uvek tu da Vam pomognu u rastu i razvoju Vašeg poslovanja stručnim radom i savetodavnom podrškom.

Poslujemo sa preko 90 kompanija, od mikro do velikih, od domaćih do inostranih, koje rade na tržištu Republike Srbije. Rezultati su iza nas i tako dragoceno poverenje koje imamo kod svojih klijenata. Zadovoljni klijenti su pokazatelj našeg uspeha. Ukoliko ste u dilemi kako da se izborite sa „papirima“, kontaktirajte nas, tu smo da se dogovorimo.

Mi smo tu da činimo Vaše poslovanje lakšim, lepšim i sigurnijim.

Vizija FEDRA DOO

Želimo biti sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u poslovanju, trudeći se da poslujemo korak ispred vremena.

Pružanje profesionalnih usluga, iz oblasti računovodstva, našim klijentima, kako bi im omogućili sigurno i stabilno poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Cilj nam je da kvalitet naše računovodstvene usluge stalno podižemo na viši nivo, kako bismo ostali pouzdan partner, koji svojim znanjem i veštinom pospešuje Vaše poslovanje.

Sertifikacija

FEDRA DOO ima dozvolu za pružanje računovodstvenih usluga izdatu od strane Komore ovlašćenih revizora broj 2992/21 i upisana je u Agenciji za privredne registre u Registru pružalaca računovodstvenih usluga.

poreski bilans

Specijalizovani smo za

Računovodstvo

Računovodstvo

Prijatna radna atmosfera, brzo i efikasno vođenje poslovnih knjiga, individualno prilagođavanje realnim potrebama svakog klijenta, definisanje potencijalnih rizika u sferi poslovanja klijenta, pisanje izveštaja kao i računovodstveno savetovanje.

poresko-savetovanje

Poresko Savetovanje

Usaglašavanje sa zakonskim i podzakonskim aktima, godišnje poreske prijave i izrada završnog računa, obračun zakonskih zateznih kamata, podnošenje PDV prijava

Obračun zarada​

Obračun Zarade

Upravljanje informacijama i podacima je zaštićeno NDA ugovorom, diskretnost, preciznost i tačnost obračuna plate uz maksimalno poverenje, obračun zarada na osnovu broja zaposlenih

administracija

Administracija

Praćenje zakonskih aktivnosti i primena u radu klijenta, koristite naše usluge admistracije, smanjite troškove i rizik greške u poslovima administracije

Pravne usluge

Pravne usluge​

Definisanje pravnih rešenja, zakonskih i podzakonskih akata kroz potvrdu Agencije Za Privredne Registre Ministarstva Finansija i Poreske Uprave

Izveštavanje

Izveštavanje

Precizna i adekvatna komunikacija, uz maksimalnu pažnju posvećenu praćenju zakonske regulative i njegove odgovarajuće primene